Κεντρική Σελίδα
  Η Εταιρεία   Ανάθεση Ακινήτου   Υπηρεσίες     Νέα     Χρήσιμες Πληροφορίες   Επικοινωνία
 
ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
Νομός: Δήμος:
Είδος: Χρήση:
Καλώς ήλθατε στην ANATHESIS

Η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική  Εταιρεία  ANATHESIS p.c., αποτελείται από έμπειρα στελέχη και συνεργάτες στον χώρο  της αξιοποίησης  της Ακίνητης Περιουσίας .

΄Ένα δίκτυο έμπειρων  και πρόθυμων συνεργατών μας  σε όλη την Ελλάδα 

περισσότερα...

 Χρήσιμα Links
Εθνικό Κτηματολόγιο

http://www.realestatenews.gr/

http://www.capital.gr/

 

Επικοινωνία

ANATHESIS I.K.E
Real estate Development
e-mail: info@anathesis.gr
Tel: (28420) 27929-23705
Κιν:6972-286060,
      6975-105565,
      6949-614542
Fax:28420 27930
Κόρακα & Ομηρείας 1,
Ιεράπετρα Κρήτης 
T.K.72200

Η Εταιρεία

Η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία ANATHESIS p.c., αποτελείται από έμπειρα στελέχη και συνεργάτες στον χώρο της αξιοποίησης  της Ακίνητης Περιουσίας.

΄Ένα δίκτυο έμπειρων  και πρόθυμων συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις εκείνων που μας εμπιστεύονται.

Σε μια εποχή όπου η εξειδίκευση εγγυάται το καλό αποτέλεσμα, νομικοί, οικονομικοί και τεχνικοί επιστήμονες, με γνώση της Αγοράς και της λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης, συν-εργάζονται αξιόπιστα, άμεσα και αποτελεσματικά, για την προστασία  διασφάλιση και προώθηση των συμφερόντων των πελατών μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αυτοί που ίδρυσαν την εταιρεία
 
Τα μέλη
Ο Γιάννης Παπατσάκωνας, είναι πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει εργαστεί ως δικηγόρος, νομικός σύμβουλος του Ελληνικού Δημοσίου και του ΕΟΤ. ΄Εχει διατελέσει μετακλητός Νομάρχης Ηρακλείου, αιρετός Νομάρχης Λασιθίου και Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
 
Ο Γιάννης Δασκαλάκης, είναι επιχειρηματίας, με ενασχόληση στον κατασκευαστικό τομέα και στον τομέα των χωματουργικών εργασιών, με σημαντικό μηχανολογικό εξοπλισμό και διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε αυτό το αντικείμενο με εξαιρετικά αποτελέσματα στο ενεργητικό της.
 
Η διαχειρίστρια και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας
Η Γεωργία Παπατσάκωνα, έχει κάνει σπουδές στη δημοσιογραφία και στις δημόσιες σχέσεις. Εχει εργαστεί, επί πολλά χρόνια, ως στέλεχος της Διεύθυνσης στην έκδοση του περιοδικού Οικία και Διακόσμηση, δραστηριοποιείται στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και έχει εξαιρετική εμπειρία στην κτηματομεσιτική αγορά.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 

Το Τεχνικό γραφείο με έδρα στην Γλυφάδα Αττικής δραστηριοποιείται πανελλαδικά αναλαμβάνοντας μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές έργων. Διαθέτει ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών, αφού συνεργάζεται με μηχανικούς που προέρχονται από διαφορετικές ειδικότητες με ξεχωριστή διαδρομή στο χώρο, έτσι ώστε να παρέχονται με υπευθυνότητα και ανταγωνιστικές τιμές, οι καλύτερες οικονομοτεχνικές λύσεις για κάθε περίπτωση. Το τεχνικό γραφείο βρίσκεται στην οδό Όλγας 40 & Γούναρη, Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9601454 & 210 9942835. Τα στελέχη της εταιρείας:

Νικόλαος Φωτόπουλος -Τοπογράφος Μηχανικός, Παναγιώτα Φιλλιπούση -Αρχιτέκτων Μηχανικός, Αθανάσιος Νάστος -Τοπογράφος Μηχανικός ,Γεώργιος Καρύδης -Πολιτικός Μηχανικός, Κατερίνα Καμπουράκη -Μηχανολόγος Μηχανικός, Ζαχαρίας -Δασκαλάκης -Πολιτιικός Μηχανικός, Βασίλειος Φωτόπουλος -Τοπογράφος Μηχανικός.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 

ΚΡΗΤΗ 

Εμμανουήλ Παυλίδης, Πολιτικός Mηχανικός – Δομικός Μηχανικός,Τεχνική Επιχείρηση -Παυλίδης  Δ.Σ με έδρα την Ιεράπετρα -MD της εταιρείας “Pavlidis Technical company”Με εξαιρετικές πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές και σοβαρή παρουσία και εμπειρία--  στην διοίκηση και διαχείριση έργων μεγάλης κλίμακας σε στενούς χρονικούς περιορισμούς-Στην Παροχή υπηρεσιών ως μηχανικός σύμβουλος στην Τράπεζα Πειραιώς - Στην Διαχείριση ξενοδοχειακών Κατασκευών (2014 μέχρι σήμερα). Διαθέτει άριστη επιστημονική κατάρτιση και εργάζεται με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

 

 

 

English Version
 
Copyright © 2008 All rights reserved - Design and Hosting: Komvos.gr
   
English Version